Els Bufadors de Beví

Visitar:

http://www.eoliumtrek.cat/index.php?option=com_content&view=article&id=10:els-bufadors-de-bevi&catid=16:osona&Itemid=121

4 responses to “Els Bufadors de Beví

 1. hola Miquel quines excursions mes maques que fas qina sort m’agrade molt el teu bloc.em legiré el llibre que recomanes.tres tazas de té.
  salutacions
  remei

 2. Tinc que felicitarte per aquesta documentació que aportes en el texte de la excursió. Soc nascut a La Farga de Bebié i per això em conec molt bé aquests paratges. L’ermita de Sant Moí, sempre ha estat un referent per la població de la colònia. De menuts, crec que era pel Dijous Llardé, hi pujavem tota la mainada per rebre un panet i una coca-cola, previ a estar sermonejats pel capellà.
  Si vols saber quelcom sobre la empresa textil i la colònia, existeix un llibre titulat ” Història d’una colònia tèxtil – La Farga de Bebié ” escrit per la Paquita Viñeta; una noia nascuda, resident i treballadora de la ex-colònia.
  Una salutació d’en Toni Font.

  • Moltes gràcies, Toni. M’ha agradat molt la teva aportació que explica “el panet i la coca-cola” a l’ermita: és realment una realitat social que tenia el seu pes específic i social. Gràcies, doncs, per aquesta aportació ja que això enriqueix el que jo explico, des del meu coneixement limitat de cada territori. Queda constancia, també, de la teva recomanació del llibre de la Paquita Viñeta, per a qui vulgui ampliar dades. Caminar és precisament això: conéixer el país.
   A reveure!
   Miquel

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s