4a Crònica- CAMP BASE BROAD PEAK…

BROAD PEAK 8.047m, Juny/Juliol 2011

 

Camp 2

10 de juliol del 2011 (6.700m)

 Ja tornem a estar al Camp Base del Broad Peak, hem passat quatre nits entre els 6.000 i els 7.000 metres, mirant de muntar el Camp 3 a 7.200 metres però les condicions meteorològiques, neu i vent, ens han fet que només arribéssim a 6.700 metres. De totes maneres els dies en alçada passats fan que donem l’aclimatació per finalitzada,  tot i que no és el què haguéssim volgut.

 Les condicions que ens estem trobant aquí al Broad Peak aquest any son curioses, la part de sota dels 5.000 als 6.200 metres es troben justetes de neu, en canvi a la part alta, està molt carregada amb la dificultat que això comporta a nivell d’instal·lar les cordes fixes, obrir la traça…

Xavi Aymar progresant a camp 2

 Ara mateix neva i en tenim per un dia més segons la previsió meteorològica, tot apunta i sembla, que hi haurà una bona finestra els dies 13,14 i 15 de juliol, així doncs mirarem de fer un primer intent juntament amb altres expedicions que hi ha al Camp Base.

 Hem aprofitat per donar la benvinguda a companys d’altres expedicions:  Pamplona, Bilbao, Donostia, Madrid…amb un berenar d’alçada a 5.000 metres.

 En Lito, l’Heber, en Xavi Aymar i un servidor ens trobem bé i amb moltes ganes d’anar cap amunt per provar d’arribar al cim de cara a mitjans de juliol, sempre que la previsió sigui encertada.

Una abraçada molt forta de part de tota l’expedició, esperant donar-`vos molt bones notícies ben aviat.  Xavi Aymar i Xavi Arias

Xavi Arias. A sota la glacera Golden Austin.

 

Una estona de relax... però ben abrigats!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s